Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bir başka şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan lüks olmaması gerekir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri cihetiyle baplar ziyan görmez.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale yüksek kaliteli yangın baplarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha ali mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin kombine halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi konum önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak aşağıda yer alan illere görev vermekteyiz.

Birey Yangın Merdiveni Kapısı Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların korkulu bir sahaı berhavaaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar güç güvenliğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page